7 червня фахівці компанії ТОВ “Топсітісервіс” прийняли участь в Smart infrastructure event

news image
Seminars

7 червня в Києві відбувся дуже цікавий захід від компанії Siemens під назвою Smart infrastructure event. У цій конференції брали участь багато світових компаній, в тому числі і Топсітісервіс, – офіційний дистриб’ютор Siemens, який займається постачанням систем автоматизації електрообладнання для будівельних, металообробних, деревообробних, хімічних, харчових і сільськогосподарських промислових підприємств.

У компанії Топсітісервіс працюють тільки кращі інженери, адже вони мають великий досвід виконання різних проектів і, крім того, постійно вдосконалюють свої навички, підвищуючи кваліфікацію і навчаючись за рахунок відвідування різних тренінгів і таких заходів, як Smart infrastructure event.

Smart infrastructure event – розкриття потенціалу інфраструктури через інноваційні технології

Ми знаємо, що здійснення найкращих і вигідних інженерних рішень для клієнтів – це непроста справа, успіх якої залежить лише від нас. Тому, ми завжди намагаємося вникати в курс всіх нових передових технологій і пізнавати всі особливості енергетичного та електротехнічного обладнання бренду, який ми представляємо. І оскільки ми є офіційним дистриб’ютором Siemens, ми не могли пропустити конференцію Smart infrastructure event.

Цей івент інтелектуальної інфраструктури об’єднав експертів по промисловості і лідерів думок, національних, державних і місцевих органів влади, власників інфраструктур, будівельних компаній, підрядників, вчених і постачальників рішень, щоб співпрацювати і обговорювати стратегії підтримки впровадження розумної інфраструктури.

На Smart infrastructure event ми дізналися багато нового

  • Вивчили нові методи автоматизації та диспетчеризації інженерних систем комерційних, промислових і громадських будівель та інфраструктур, а також нові системи безпеки, які забезпечують надійне енергопостачання.
  • Ознайомилися з модульними і промисловими модулями SIRIUS, які пропонують найдоступніший портфель комутаційних пристроїв на ринку з більш ніж 50.000 перевірених і схвалених комбінацій.
  • Почули інформацію про те, як послідовно, безпечно і інтелектуально проводити оптимальний розподіл потужності для середньої напруги і низьковольтний розподіл електроенергії.

Ми впевнені в тому, що Smart infrastructure event був неймовірно корисним заходом для всіх фахівців Топсітісервіс. І тепер, з новими знаннями ми зможемо перевершити себе і реалізовувати більш масштабні та грандіозні проекти!

Автор:

Share:

Call back