Автомати горіння Siemens – 5 причин купити їх у нас!

news image
Topsity News

Автомати горіння Siemens призначені для автоматизації управління опалювальними котлами та відповідними пальниками, що працюють на газі, рідкому паливі або комбінованих видах палива. Автомат горіння тестує системи котла на наявність несправностей і, якщо все в порядку, дає команду на розпал пальників. Відповідно, якщо автомат горіння несправний, то тестувати систему і давати команду на розпал нікому. Також ці пристрою можуть застосовуватися разом з тепло-генераторними пристроями різної потужності в режимі автоматичного контролю. Вони мають ультрафіолетові датчики.

Компанія Siemens —  лідер з виробництва автоматів горіння, які поставляються багатьом відомим виробникам котлів і пальникового обладнання. Автомати горіння Siemens для котлів є синонімом надійності та відмовостійкості в усьому світі.

Переваги автоматів горіння від Siemens:

  • Розрахунковий термін служби, який становить 250 000 циклів запуску пальника, що при нормальних умовах відповідає приблизно 10 рокам роботи
  • Надійність, що відповідає директивам ЄС
  • Універсальність. Різні моделі автоматів горіння підходять для газових, рідкопаливних або комбінованих наддувних, багатоступеневих або модульованих пальників різних ступенів потужності
  • Технологічність. Новітні функції, такі, як дистанційний запуск, контроль тиску повітря, цифрові обробка сигналу та визначення зниженої електричної напруги дозволяють перейти на контрольоване переривчасте функціонування для котлів при тривалій роботі системи більше 24 годин.

Окремі автомати горіння Siemens мають світлову індикацію помилок і сигналу наявності полум’я.

5 причин купити автомати горіння Siemens у нас

  1. Досвід. Компанія Топсітісервіс —вже більше 10 років офіційний дистриб’ютор Siemens.
  2. Спеціалізація. Ми спеціалізуємося тільки на продукції цього бренду, тому вивчили його краще, ніж будь-хто інший.
  3. Повний цикл роботи з обладнанням. Наші інженери готові підібрати обладнання, що відповідає вашому типу котлів, встановити і налагодити його.
  4. Зручна і надійна доставка по всій Україні
  5. Сильна інженерна команда. Наші інженери працюють над складними проектами зі створення систем промислової автоматизації на об’єктах промисловості, проектують і розробляють програмне забезпечення. В досконалому знанні всіх деталей роботи автоматів горіння кожної моделі Siemens вони перевершать будь-кого.

Автор:

Share:

Call back