ТОПСІТІСЕРВІС ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮЄ З КЛІЄНТАМИ

news image
Topsity News

Ефективна робота з клієнтами – стратегічний фактор розвитку ТОВ “Топсітісервіс”.

Автоматизація виробництва. Модернізація виробничих ліній. Автоматизація технологічних процесів на виробничих підприємствах. Постачання обладнання Siemens. Енергорозподіл. Все це сфера діяльності нашої компанії.

Щоб клієнти були задоволені обслуговуванням, ТОВ “Топсітісервіс” докладає всіх зусиль.

Нова маркетингова стратегія компанії спрямована на підвищення стандартів комуніціювання. Придбання нових клієнтів. І утримання вже наявних. Продумані всі способи “збереження” клієнтської бази.

Відділ маркетингу та відділ продажів ТОВ “Топсітісервіс” відстежують зміну поведінки клієнтів. Моделі споживання. Проводиться негайне реагування на них. Оцінюються результати роботи з клієнтами по групах клієнтів.

 

Ми аналізуємо сегмент, з яким потрібно пріоритетно прокомуніціювати. І виходячи з його потреб, формуємо пропозиції. Створено живий зв’язок з клієнтами.

Вчора приїхав з відрядження провідний менеджер компанії – Дмитро Деркач. З робочим візитом він відвідав кілька підприємств.

Зима. Морозний день. Дмитро їде по трасі за кермом автомобіля. Почав моросити дощик. Дощ капає на лобове скло. Краплі замерзають, перетворюючись в хитромудрі візерунки. І дороги не видно. Як їхати? А їхати треба. І Дмитро їде вперед.

Що їм рухає? Чим керується Дмитро у своїй роботі? Може мрією привести компанії мільйонного клієнта? Безмежне завзяття і відданість своїй мрії характеризують Дмитра як одного з найперспективніших співробітників ТОВ “Топсітісервіс”.

Дмитро Деркач побував на підприємствах, що належать до сфер харчової, аграрної та машинобудівної промисловостей. Який результат його поїздки? Нові контракти. Зміцнення особистісних зв’язків. Нові контакти.

Автор:

Share:

Call back