ТОПСІТІСЕРВІС І ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА

news image
Topsity News

На які форми підтримки може розраховувати підприємництво вже зараз? Що робить Хмельницька Міська Рада для впровадження ефективних енергозберігаючих технологій в діяльність комунальних підприємств?

Влада і бізнес можуть діяти разом.

Виступаючи за підтримку підприємництва, Хмельницька Міська Рада може створити в місті комфортний бізнес-клімат. Поліпшити інвестиційний клімат.

Ці питання обговорювалися на зустрічі з заступником голови міської ради Нестерук Анатолієм Макаровичем представника ТОВ “Топсітісервіс” – Наталії Долінської.

Хмельницька Міська Рада, крім іншого, вирішує питання управління об’єктами житлово-комунального господарства, що перебувають у комунальній власності територіальної громади. Забезпечення їх належного утримання та ефективної експлуатації для підтримки необхідного рівня та якості надання послуг населенню.

Також займається створенням, забезпеченням і реалізацією спеціальних міських програм з енергозабезпечення та енергозбереження. Впровадженням заходів щодо зниження ресурсо – і енергоємності житлово-комунальних послуг. Здійснює ефективну енергозберігаючу політику.

Розвиваючи власний бізнес, ТОВ “Топсітісервіс” з розумінням ставиться до проблем міста.

Ми маємо десятирічний досвід роботи.  І штат унікальних фахівців найвищої кваліфікації, що проходять перепідготовку на заводах світового гіганта SIEMENS.

Готові допомогти впровадити ефективні енергозберігаючі технології в діяльність комунальних підприємств міста.

Будучи офіційним дистриб’ютором ДП “Сіменс-Україна”, ТОВ “Топсітісервіс” не стоїть осторонь і готове взяти участь у реалізації соціальних проектів влади.

Автор:

Share:

Call back