В травні 2020 року, компанія «Сіменс Україна», в партнерстві з ТОВ «ТопСітіСервіс» відкрила сучасний навчально-науковий «Центр автоматизації та електроприводу» у ХНУ

news image
Topsity News

Досвідчені інженери компанії «ТопСітіСервіс» разом з технічними викладачами ХНУ були залучені до розробки макетів моделювання промислових процесів та розробки навчального плану для майбутніх студентів відповідних спеціальностей.

Студенти Хмельницького національного університету зможуть отримати практичний досвід роботи з автоматизованими системами управління технологічними процесами на базі широкого портфеля програмного забезпечення і обладнання для промисловості.

 «Завдяки сучасному обладнанню та програмному забезпеченню в лабораторії Хмельницький національний університет зможе реалізувати затверджену у 2018 році концепцію Кабінету міністрів України з підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти: теорія в навчальній аудиторії – практика в спеціалізованій лабораторії чи на підприємстві. Після завершення навчання в університеті студенти зможуть працювати на високотехнологічних виробництвах без перепідготовки», – зазначив ректор ХНУ, д.т.н., професор Скиба М.Є. 

Дана подія стала черговим кроком до розвитку та збільшенню кадрового потенціалу Хмельницького регіону.

Автор:

Share:

Call back