Модернізація автоматичної лінії ламінування на виробництві ДСП

news image

ТОВ “Топсітісервіс” спільно із ПП “Сіменком інжиніринг”, завдяки унікальній кваліфікації своїх спеціалістів та професіоналізму колег з Чехії та Німеччини, змогли успішно реалізувати проект модернізації по проведенню пусконалагоджувальних робіт автоматичної лінії ламінування на виробництві ДСП.

Цей проект був масштабним, тому передбачав послідовність виконання цілого комплексу робіт. Насамперед, професіонали компанії “Топсітісервіс” зайнялися детальною перевіркою системи на виробництві, її елементів, механізмів, сенсорів та цифрових мереж зв’язку. Провівши попередній аналіз, фахівці сформували поетапний план дій для автоматизації нового технологічного процесу. В першу чергу, були проаналізовані наявні шафи керування та розроблені нові схемотехнічні рішення їх монтажу. Друга частина проекту полягала у проведенні корекції роботи контролерів Siemens Simatic S7-400H та внесенні змін у системах візуалізації процесів на базі HMI InTouch 7.1.

Проектом модернізації технологічного процесу було передбачено налаштування існуючих вузлів системи та впровадження додаткових ліній. Також були внесені зміни у топологію мереж Profibus та Interbus, налаштовані перетворювачі частот, сервісні системи SEW, контури регулювання температур та інші технологічні величини.

Завдяки проведенню модернізації автоматичної лінії ламінування компанією Топсітісервіс на виробництві ДСП були досягнуті такі результати:

  • Отримання цілісної автоматичної системи лінії ламінування ДСП.
  • Підвищення надійності роботи системи за рахунок стійкості усіх вузлів системи.
  • Отримання електромонтажних схем та іншої технічної документації.
  • Отримання результатів аналізу подальшої модернізації та найкращі рішення для заміни існуючих елементів на сучасні аналоги.
  • Підключення автоматичної лінії ламінування ДСП до загальної системи керування підприємством.
  • Можливість зниження експлуатаційних витрат.

Переваги ТОВ Топсітісервіс

Усі спеціалісти Топсітісервіс є професіоналами своєї справи. Вони володіють чималим досвідом, а також завжди стараються вдосконалювати свої вміння та знання. Саме це дозволяє їм легко та швидко знаходити оптимальні рішення для підприємств своїх клієнтів.

Ми гарантуємо, що співпраця з компанією Топсітісервіс буде для вас вигідною та приємною.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку