МОДЕРНІЗАЦІЯ ЛІНІЇ ПОПЕРЕЧНОГО РІЗАННЯ

news image

Модернізацію лінії поперечного різання виконали ми на виробництві у нашого клієнта.

Підприємство целюлозно-паперової промисловості замовило у нас комплекс робіт з автоматизації виробництва вже вдруге. Після того, як ТОВ “Топсітісервіс” в 2017 році провело модернізацію вузла обрізки поклейки, наступне замовлення ми отримали на модернізацію лінії поперечного різання.

Лінії поперечної різання заготовки для паперових мішків різного формату була придбана Клієнтом за кордоном.

Нюанс полягав у тому, що лінія була куплена без ПЛК і для різання тільки через форматну шестерню. З-за того, що лінія працювала тільки через форматну шестерню, вона мала серйозний недолік: відсутність можливості різати заготовки з нанесеним малюнком не на даній лінії. Адже якість різання виходила дуже низькою. Оскільки система промальовування могла нанести лише чотириколірне зображення через матричний малюнок, дана система мала значні обмеження. Щоб вирішити свою проблему, клієнт звернувся до ТОВ “Топсітісервіс”. Необхідно було забезпечити три режими різання: “за форматом”, “за міткою”, “за форматом шестерні”.

ТОВ “Топсітісервіс” разом з ПП “Сіменком інжиніринг” зробили ось що.

Управління лінією було виконано на базі ПЛК Siemens SIMATIC S7-1200, панелі оператора KTP700 BASIC. Також був застосований Модуль управління приводами SINAMICS CU320.

Фахівці нашої компанії виконали монтаж до вх./вих. ПЛК і CU320 датчиків, виконавчих механізмів, інкрементальних енкодерів. Розроблено алгоритм для забезпечення надійної і якісної роботи лінії в трьох режимах роботи з подальшою програмною реалізацією його в середовищі TIAPortalv13 SP1. Розроблена і впроваджена система візуалізації на панелі оператора. Налаштований привід відповідно до вимог проекту. Проведено пусконалагоджувальні роботи. Проведено інструктаж з експлуатації установки.

В результаті модернізації лінії поперечного різання, в розпорядженні клієнта з’явилася лінія, що виконує поперечну різку із заданою точністю. Причому майже у всьому діапазоні форматів в трьох режимах роботи.

Встановлена інноваційна система, в ясній і зрозумілій для обслуговуючого персоналу формі, виводить інформацію про стан системи. Це у багато разів полегшує її експлуатацію. Виробничий процес оптимізований.

Автоматизація виробництва і контроль технологічних процесів.  Промислові системи автоматизації та контролю технологічних процесів.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку