ПІДВИЩИЛИ ШВИДКІСТЬ РОБОТИ ЕКСТРУДЕРА

news image

Неможливість досягти постійно заданої швидкісті роботи екструдера, призводила до постійного браку на підприємстві хімічної промисловості.

Екструдер – це машина, що перетворює сировину у вигляді дрібних частинок, в розплав певної форми.

Процес полягає в проходженні сировини через формуючий спеціальний інструмент.

Калібруючий пристрій з певним перерізом задає форму готового продукту. В даному випадку – кулька. Вона буде залежати від виду отвору в формуючому пристрої.

При виготовленні полімерних виробів хімічний склад використовуваної сировини залишається незмінним. Адже екструдер призначений в першу чергу для отримання необхідної форми кінцевого виробу. Тому, головне правильно налаштувати таке обладнання. Швидкість роботи екструдера дуже важлива.

Для коректної роботи привідної системи екструдера на базі постійного струму, фахівці ТОВ “Топсітісервіс” і ПП “Сіменком інжиніринг”  зробили:

– провели аналіз існуючої системи;

– виконали розрахунки для встановлення нових двигунів з більш високою потужністю;

– здійснили підбір необхідних пристроїв виробника Siemens для системи;

– виконали монтаж щита управління асинхронним двигуном;

– провели встановлення, підключення та налаштування системи на базі Simatic G120 IC4240E-2 і Simatic Motor 1LE-Seria;

– здійснили введення системи в експлуатацію.

В результаті виконаних робіт, дана система управління, на базі Simatic G120 IC4240E-2 і Simatic Motor 1LE-Seria, забезпечує стабільну швидкість. Швидкість роботи екструдера підвищена. Як наслідок, брак на виробництві тепер відсутній. Налагоджено стабільний випуск продукції. Кульки випускаються заданого розміру та необхідної щільності.

 

За рахунок впровадження прогресивної технології і обладнання Siemens, виробництво на підприємстві хімічної промисловості спрощено.

Удосконалено виробничий процес.

Кілька співробітників звільнили від обов’язків виконувати небезпечні, шкідливі та трудомісткі операції вручну. Що дозволило задіяти цих працівників в інших видах діяльності підприємства.

В результаті на підприємстві хімічної промисловості зменшилися видатки. Витрати на виробництво продукції знизилися. Якість кульків, що випускаються, зросла.

Автоматизація виробництва і контроль технологічних процесів.  Автоматизація виробничих процесів на підприємствах, заводах фабриках.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку