ВСТАНОВИЛИ СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ НА ФАБРИЦІ

news image

Встановити систему управління машиною – таке завдання поставив перед нами Замовник. Основною діяльністю фабрики є виготовлення паперової та картонної тари.

Паперова і картонна тара є найпоширенішим матеріалом в світі для упаковки, зберігання і транспортування товарів. Причому як вид, такого роду упаковка є найбільш популярною.

Спостерігається різноманіття різних упаковок, розширюється асортимент і дизайн самої тари.

Класифікація картонної і паперової тари проводиться за конструктивною ознакою і виду матеріалу. І включає в себе наступні основні групи: картонні піддони, ящики з гофрованого картону, прокладки, ящики з суцільного склеєного картону, амортизатори, картонні лотки, тара з паперового литва, картонні барабани, паперові мішки, картонні контейнери, перегородки. Тара з гофрованого картону включає в себе наступні основні функціональні групи: контейнери, ящики, прокладки, лотки, барабани, піддони, перегородки, обичайки, вкладиші та інше.

Промислові системи автоматизації та контролю технологічних процесів, автоматизація виробничих процесів є діяльністю нашої компанії.

Перш ніж приступити до виконання поставленого завдання, інженери ТОВ”Топсітісервіс” і ПП “Сіменком інжиніринг” проаналізували поточний стан папероробної машини. Була виявлена необхідність в модернізації системи управління електроприводом.

Фахівці ТОВ “Топсітісервіс” встановили необхідну систему управління електроприводом, виконавши при цьому:

  1. Обстежили об’єкт і провели узгодження про виділення простору, де буде встановлена контролерна частина в щити і пульти.
  2. Провели підготовчі розрахунково-кошторисні роботи.
  3. Спроектована і сконструйована систему управління електроприводом на базі актуального програмованого контролера Siemens ПЛК S7-1200. При цьому було дотримано максимальне включення в органи існуючої систему управління.
  4. Створили необхідні електричні схеми.
  5. Розробили програму управління лінією.
  6. Провели весь комплекс робіт з постачання необхідного обладнання та матеріалів.
  7. Здійснили монтаж обладнання.
  8. Провели пусконалагоджувальні роботи.
  9. Навчили персонал Замовника роботі з новою системою.
  10. Передали Замовнику всю необхідну документацію по проекту.

В результаті виконаних робіт, завдання, поставлене перед нами Замовником, – ми виконали.

Фабрика отримала необхідну систему управління, яка дозволяє їй не тільки нарощувати виробничі потужності, але і раціонально використовувати людські ресурси.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку