ВСТАНОВИЛИ СИСТЕМУ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ WINCC V14

news image

Систему візуалізації WinCC V14 встановила команда інженерів ТОВ “Топсітісервіс” на Елеваторному комплексі.

Попереднє очищення і підготовка зерна до помелу на Елеваторному комплексі відіграє важливу роль.

Головним завданням цього етапу є створення стабільних, розрахованих на тривалий термін, компонентів помольних партій зерна з типового складу, вологості, кількості і якості клейковини і скловидності.

Цьому процесу повинно передувати правильне розміщення у відповідності з вимогами поступаючих на Елеваторний комплекс партій зерна. При цьому не допускається змішування партій зерна, що мають різні показники якості.

Потреба у створенні автоматизованої системи управління Елеваторним комплексом, виникла у нашого Замовника вже давно. Підприємство потерпало від простоїв, які походили з-за постійних поломок машин і механізмів. На Елеваторному комплексі необхідно було удосконалити ролетні схеми управління. Також потрібна була модернізація застарілих щитів пускозащитного обладнання. Виникла термінова необхідність у створенні дистанційного робочого місця оператора для управління автоматизованим комплексом та веденням статистики роботи Елеваторного комплексу.

Групою фахівців ТОВ “Топсітісервіс” і “Сіменком інжиніринг” було проведено:

– технічний аналіз наявної системи;

– підбір елементної бази ПЛК Siemens S7-1200;

– написана програма логіки роботи ПЛК;

– написана і встановлена програма систему візуалізації WinCC V14 фірми Siemens;

– монтажні роботи, в тому числі монтаж щитів управління і прокладки кабельної продукції;

– внесення змін до присутніх схем управління пускозахисного обладнання;

– підключення та тестування всіх структурних об’єктів системи;

– створено дистанційне робоче місце оператора для управління автоматизованим комплексом та ведення обліку;

– пусконалагоджувальні роботи;

– введення в експлуатацію автоматизованої системи контролю Елеваторним комплексом.

В результаті виконаних ТОВ “Топсітісервіс” робіт, всі поставлені завдання були виконані, виробничі проблеми вирішені. Встановлено промислове обладнання та комплектуючі Siemens.

Наслідком автоматизації виробництва стало значне скорочення впливу людського фактору на роботу технологічного процесу. Людські ресурси були вивільнені для використання в іншому.

На Елеваторному комплексі досягнута висока надійність і продуктивність обладнання. І як наслідок, припинилися простої машин і механізмів.

Створена досконала систему візуалізації WinCC V14 фірми Siemens, забезпечила повну функціональність в управлінні та спостереження під Windows на основі Web-технологій. Нова вимірювальна система дозволила вести на виробництві оперативний облік і контроль сировини. А також, отримувати точні статистичні дані роботи Елеваторного комплексу з можливістю віддаленого моніторингу.

У підсумку, Елеваторний комплекс більш раціонально використовує не тільки виробничі, але і людські ресурси. Автоматизація на виробництві стала головною причиною зростання продуктивності праці, зниження витрат і поліпшення якості продукції. Така система окупається в стислі терміни, оскільки приносить позитивний фінансовий ефект.

Сфера діяльності ТОВ “Топсітісервіс” – привідна технікатехніка автоматизаціїтехнології безпекиавтоматизація та безпека будівельнизьковольтна комутаційна апаратура, перетворювачі частоти, електродвигуни. Та інше.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку