ЛОБ 2019 учасники: Топсітісервіс

news image

Наймасштабніша і найграндіозніша міжнародна подія в Східній Європі на тематику інтернет-бізнесу – п’ята Лабораторія Онлайн Бізнесу пройде вже 17-18-19 травня 2019 року в Києві, в Палаці спорту. На цьому заході збереться величезна кількість найпотужніших спікерів з усього світу, які ще не виступали в Україні. Це успішні підприємці, які розкажуть про те, як вони досягли висот, з якими труднощами вони стикалися і як шукали вирішення різних проблем.

На щорічному саміті виступлять:

  • Засновники каналу Youtube, які на продажах товарів заробляють мільйони доларів.
  • Хлопці, які зуміли створити міжнародну компанію ціною в тридцять мільйонів доларів всього за три роки.
  • Чоловік, який розпочав власну справу в невеликій квартирі і недавно розбагатів на 100 млн доларів, продавши її.

Ці, а також інші бізнесмени, які знають, як випереджати своїх конкурентів і як добиватися своїх цілей перевернуть уявлення ЛОБ 2019 учасників про інтернет-маркетинг.

Офіційний дистриб’ютор Siemens на ЛОБ19

Компанія, офіційний представник Сіменс в Україні, – Топсіті бере участь в цьому саміті. Ми спеціалізуємося на автоматизації електрообладнання для підприємств харчової, хімічної, будівельної, целюлозно-паперової, металообробної, деревообробної, медичної та сільськогосподарської промисловості і поставляємо приводну техніку Siemens для своїх компаній-клієнтів.

Наші провідні фахівці неспроста стали ЛОБ 2019 учасниками. На цій конференції ми хочемо дізнатися як масштабувати свій бізнес, як впровадити в свою діяльність нові тренди, як створити воронку продажів і просунути бізнес в соціальних мережах. Крім того, ми бажаємо познайомитися з однодумцями, зустріти нових партнерів і друзів.

Ми щиро впевнені в тому, що Лабораторія Онлайн Бізнесу допоможе нам навчитися самому новому і вивести свій бізнес на новий рівень.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку