Асинхронні двигуни Siemens

news image

Німецький концерн Siemens є одним з провідних виробників електротехніки. Електрообладнання цього бренду саме затребуване в світі. І це стосується не тільки побутових пристроїв, але і складної промислової техніки, яку активно використовують в енергетичній та транспортній сфері.

На сьогоднішній день компанія вважається лідером у виробництві електричних асинхронних двигунів, адже вся продукція відповідає міжнародним стандартам якості і національним нормам безпеки. Крім того, електродвигуни Siemens, що випускаються, за рахунок своєї широкої різноманітності, багатофункціональності та високої ефективності заслужили визнання мільйонів споживачів по всьому світу.

Основні лінійки електродвигунів Siemens

Компанія-виробник Siemens піклується про те, щоб вся випущена продукція була високоякісною, надійною, довговічною і могла застосовуватися в будь-яких сферах і умовах. Саме тому, фірма розробляє численні екземпляри двигунів Siemens для виробництва.

Найбільш поширені такі основні лінійки електродвигунів Siemens:

  • 1 LA – це відмінний загальнопромисловий варіант. Такі електродвигуни Siemens мають корпус з алюмінію або чавуну, можливість самоохолодження і вентиляційну установку, яка розташовується на валу.
  • 1 LG – це вдосконалена версія 1 LA, яка має набагато більший інтервал потужностей.
  • 1 LL – високотехнологічний двигун Siemens для виробництва з охопленням потужностей 200 кВт – 1200 кВт і ступенем захисту ІР23.
  • 1 LP – збільшені електродвигуни Siemens без вентилятора, але з системою охолодження, яка працює завдяки конвекції.
  • 1 PP – такі основні лінійки електродвигунів Siemens також мають чавунний або алюмінієвий корпус і охолоджуються за допомогою зовнішнього вентилятора.
  • 1 PQ – модель, яка незалежно від функціонування обладнання може харчуватися і від електромережі, і від частотного перетворювача Siemens.
  • 1 LE 1 – двигун Siemens для виробництва з більшим ступенем енергозбереження та показниками виходящої потужності. Діапазон робочої температури – 0,80 кВт – 25 кВт.
  • 1 PC – електродвигуни Siemens, які мають особливий корпус, здатний охолоджуватися без вентилятора. Діапазон потужностей – 0,5 кВт – 10 кВт.

Великий каталог електродвигунів Siemens

Купити двигун Siemens для виробництва ви можете на офіційному сайті компанії Топсітісервіс, яка спеціалізується на постачанні систем автоматизації електротехніки для промислових підприємств усіх сфер економіки.

Здійснити покупку у нас вигідно. Адже ми не просто пропонуємо своїм покупцям великий вибір основних лінійок електродвигунів Siemens, але також надаємо послугу професійної консультації. А це допоможе вам підібрати підходящий ефективний продукт.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку