Компанія Siemens оголосила про доступність промислового 5G маршрутизатора Scalance MUM856-1

news image
Компанія Siemens оголосила про доступність промислового 5G маршрутизатора Scalance MUM856-1
 
Про це компанія повідомляє в своєму прес релізі https://press.siemens.com/global
 
Scalance MUM856-1 - перший промисловий маршрутизатор для мереж 5G від Siemens. Пристрій підключає локальні промислові додатки до загальнодоступних мобільних бездротових мереж 5G, 4G (LTE) і 3G (UMTS).
 
Маршрутизатор можна використовувати для віддаленого моніторингу та обслуговування підприємств, машин, елементів управління і інших промислових пристроїв через загальнодоступну мережу 5G - гнучко і з високою швидкістю передачі даних. Попит на подібні рішення в промисловості зростає.
Крім того, пристрій можна інтегрувати в приватні мережі 5G. Таким чином, Scalance MUM856-1 підтримує орієнтовані на майбутнє додатки - мобільні роботи у виробництві, автономні транспортні засоби в логістиці або додатки доповненої реальності для технічних фахівців.
Завдяки міцному корпусу із ступенем захисту IP65 маршрутизатор також можна використовувати поза шафами управління, наприклад, в суворих умовах виробництва або на відкритому повітрі в водному господарстві.
 
Щоб забезпечити потужне з'єднання підмереж і пристроїв автоматизації на базі Ethernet, Scalance MUM856-1 підтримує версію 15 стандарту 5G. Буде запропоновано широку смугу пропускання до 1000 Мбіт / с для нисхідного каналу і до 500 Мбіт / с для висхідного каналу, забезпечуючи високі обсяги даних для додатків з інтенсивним використанням даних, таких як віддалена реалізація оновлень прошивки.
 
Завдяки підтримці IPv6 пристрої також можуть бути впроваджені в сучасні мережі зв'язку. Включені різні функції безпеки для моніторингу трафіку даних і захисту від несанкціонованого доступу. Наприклад, вбудований міжмережевий екран, а також аутентифікація пристроїв зв'язку та шифрування передачі даних через VPN. Якщо доступної мережі 5G немає, пристрій автоматично перемикається на мережі 4G або 3G.
 
Перша версія маршрутизатора має ліцензію на радіо в ЄС; інші версії з іншими ліцензіями знаходяться в стадії підготовки. За допомогою платформи управління Sinema Remote Connect для VPN-підключень користувачі можуть легко і безпечно отримувати доступ до віддалених підприємств або машин, навіть якщо вони інтегровані в інші мережі. Програмне забезпечення також пропонує просте управління і автоматичне налаштування пристроїв.
Крім підключення до загальнодоступних мереж Scalance MUM856-1 також підтримує інтеграцію з приватними локальними кампусними мережами 5G.
Компанія Siemens тестує цей варіант в своєму власному автомобільному виставковому залі і в випробувальному центрі на прототипі автономної тестової мережі 5G, заснованої на компонентах Siemens. Використовувана тут інфраструктура 5G включає ядро ​​5G, розподілений блок і кілька радіоблоків. Компанія Siemens також побудувала ще один прототип приватної інфраструктури 5G на своєму заводі в Амберзі.
 
У цих системах Siemens покладається виключно на власні продукти і рішення. Крім того, в даний час Siemens впроваджує технологію приватної мережі для мережі кампусу 5G з акцентом на промислове використання в одному з виставкових залів Deutsche Messe AG в Ганновері. Ця приватна мережа 5G буде готова до використання на початку вересня 2021 року. Мережа може використовуватися експонентами під час торгових виставок і поза ними, компаніями - в польових випробуваннях.
 
Компанія ТопсітіСервіс - офіційний партнер компанії Siemens в Україні.
Сіменком_Інжинірин - системний інтегратор компанії #Siemens.
Ми завжди в курсі останніх новинок та інноваційних рішень.
Звертайтесь до нас і наші спеціалісти нададуть Вам детальну інформацію, запропонують найкращі рішення для Вашого бізнесу.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку