Компанія Siemens та американська корпорація Google оголосили про співпрацю.

news image

Компанія Siemens та американська корпорація Google оголосили про співпрацю. Про це пише DailyComm з посиланням на SiliconANGLE. 

Одна з основних цілей такої співпраці -  допомогти заводам автоматизувати процеси і покращувати їх продуктивність. 

Siemens має намір інтегрувати провідні хмарні технології Google Cloud та штучний інтелект / машинне навчання (AI / ML) із своїми рішеннями автоматизації заводу, щоб допомогти виробникам впроваджувати інновації в майбутньому, йдеться в спільному прес-релізі компаній.

В Google і Siemens заявили, що виробнича галузь гостро потребує автоматизації. Хоча багато промислових процесів зараз прив’язані до даних, більшість виробників все ще використовують застаріле програмне забезпечення. Це неефективно і потребує значних ресурсів, а компаніям доводиться виконувати часті оновлення і перевірки вручну, щоб гарантувати точність своїх даних.

У прес-релізі наголошується, що хоча деякі виробники почали впроваджувати штучний інтелект на заводах, багато з цих проектів є ізольованими «острівцями» в цехах заводу. Виробникам, як правило, складно масштабувати ШІ-системи в рамках свого глобального бізнесу.

Google і Siemens хочуть допомогти вирішити цю проблему. Компанія має намір інтегрувати хмарні сервіси Google, пов’язані з іноземними інвестиціями, машинним навчанням і роботою з даними, з інструментами Siemens Digital Industries Factory Automation, щоб допомогти компаніям оптимізувати свої виробничі дані і запустити хмарну аналітику і ШІ.

Як приклад наводиться використання комп’ютерного зору, який може візуально перевіряти продукти, щоб гарантувати якість, а також алгоритми, здатні прогнозувати зношування машин складального конвеєра.

Компанії ще не анонсували ніяких офіційних продуктів, але вони заявили, що їх співпраця значно спростить виробникам розгортання штучного інтелекту в промислових масштабах, автоматизацію рутинних завдань і підвищення продуктивності.

Компанія #ТопсітіСервіс - офіційний партнер компанії Siemens в Україні. #Сіменком_Інжинірин - системний інтегратор компанії Siemens.

 Ми завжди в курсі останніх новинок та інноваційних рішень.

Звертайтесь до нас і наші спеціалісти нададуть Вам детальну інформацію, запропонують найкращі рішення для Вашого бізнесу.

 

https://topsity.com.ua/

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку