Лінійка обладнання Siemens для вимірювання рівня

news image

Незалежно від того, яке у вас підприємство, технологічні процеси в ньому постійно змінюються. Тому, щоб краще розуміти що в ньому відбувається і скільки матеріалів є, вам безсумнівно знадобляться спеціальні прилади для безперервного вимірювання рівня від компанії Siemens. Цей виробник випускає дійсно унікальну контрольно-вимірювальну електротехніку, яка з високою точністю визначає різні технологічні показники. З їх допомогою ви зможете контролювати рівень води або зливових опадів в очисних спорудах, моніторити облік продукції в промислових сховищах, а також вимірювати витрати в відкритих каналах.

Таким чином, використовуючи обладнання Siemens для вимірювання рівня ви отримуєте прекрасну можливість досягти своїх бізнес-цілей, налагодивши управління процесами виробництва і уникнувши високих витрат по усуненню неприємних наслідків.

Ультразвукові перетворювачі Сіменс

Існує кілька причин, чому ультразвукове обладнання Siemens для вимірювання рівня продовжує бути промисловим стандартом для безлічі програм по всьому світу. Ціна. Точність. Довговічність. Простота використання.

Так що, будучи провідним світовим постачальником високонадійної, якісної і зручної техніки для безперервного вимірювання рівня, компанія-виробник Сіменс пропонує колосальний вибір контролерів, ультразвукових сенсорів і перетворювачів.

Знайомтеся з найпопулярнішими ультразвуковими перетворювачами:

  • Sitrans LU01 / LU02 – вимірювальний прилад для сипучих речовин і рідин в діапазонах до 60 м.
  • SITRANS LU10 – вимірювач матеріалів, який здатний контролювати 10 різних точок безперервного виміру рівня.
  • Hydro Ranger 200 – пристрій, що забезпечує контроль рівня, витрати матеріалів у відкритих каналах в діапазонах до 15 м.
  • Multi Ranger 100/200 – двоканальний ультразвуковий вимірювальний перетворювач для вимірювання рівня в діапазонах до 15 м.

Всі вищеописані перетворювачі для безперервного вимірювання рівня забезпечують безперебійну і надійну роботу пристроїв, оскільки мають не мікросхеми, а спеціальні бездротові датчики, що не піддаються впливу вологи, пилу, вібрацій, затоплення і різкої зміни температур.

Тому, ми можемо сміливо стверджувати, що обладнання Siemens для вимірювання рівня – це ідеальне рішення для широкого спектру промислових завдань.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку