Модернізації проекту АСУ процесом стерилізації продукції за допомогою автоклав

news image
В вересні цього року група компаній Топсітісервіс, Сіменком Інжиніринг прийняла участь в модернізації проекту АСУ процесом стерилізації продукції за допомогою автоклав, з забезпеченням відповідності особливого режиму температури та тиску для кожного виду продукції на виробничих потужностях ПрАТ «Луцьк Фудз», ТМ “РУНА”.
🏢ПрАТ «Луцьк Фудз», ТМ “РУНА – український виробник бакалійної продукції, який спеціалізується на виробництві високоякісних продуктів харчування з 1945 року.
За час свого існування компанія ПрАТ «Луцьк Фудз» отримала вітчизняне визнання як виробник корисних і безпечних продуктів харчування незмінно високої якості.
Історія підприємства налічує більше 70 років, протягом яких завжди відслідковуються та запроваджуються новітні технології.
Щодо самого проекту, то в процесі впровадження АСУ спільно з фахівцями підприємства виконано роботи по монтажу та встановленню двох нових шаф керування, в одній з яких встановлена сенсорна панель керування SIEMENS_KTP700_Basic. Інтелектуальна частина проекту розроблена на базі мікропроцесорного контролера SIEMENS #Simatic_S7-1500, 9-х електро-гідравлічних приводів для клапанів SKD62 та станції керування для оператора.
Розроблена програма для регулювання ступеня відкриття клапанів за допомогою електро-гідравлічних приводів та ПІД-регуляторів, також вивід аналогових значень температур та тисків, і дискретних давачів. Створено автоматичний режим для стерилізації продукції з можливістю вибору та коригування режимів. Впроваджено станції оператора у вигляді сенсорної панелі та ПК.
Результатом впровадження системи АСУ :
📍АСУ дає можливість чіткого дотримання формул рецептів та робить його безпечнішим, адже виключає втручання людського фактору;
📍Розроблена система рецептів, кожна з яких підходить для певної продукції;
📍Можливість керування кожним елементом в ручному режиму;
📍Система блокувань, яка унеможливлює запуск процесу при наявній несправності одного з елементів.
📍Моніторинг та індикація стану ручних клапанів для подачі гарячої пари та для зливу води;
📍Відображення поточного етапу стерилізації;
📍Можливість налаштування часу роботи основних етапів;
📍Моніторинг дій та діагностика аварій по кожному елементу, з внесенням в журнал повідомлень;
📍Наявність загального журналу аварійних повідомлень, який дає можливість оператору моментально оцінити аварію, при її виникненні, та зрозуміти до якого елементу вона відноситься;
📍Можливість керування користувачами на станції оператора;
📍Наявність інструкції оператора для легкого розуміння АСУ.
Група компаній #ТопСітіСервіс, #Сіменком_Інжиніринг надає широкий спектр інжиніпрингових послуг та забезпечує весь асортимент промислового обладнання, всі деталі на нашому сайті
Або ж, телефонуйте нашим менеджерам і отримайте розширену професійну консультацію!
☎+38 068 161 02 90 - Віктор🦸
☎+38 067 380 99 27 - Іларіон🦸
☎+380 67 380 77 84 - Андрій 🦸
Компанія ТопсітіСервіс - офіційний партнер компанії Siemens в Україні. Сіменком Інжиніринг - системний інтегратор компанії Siemens.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку