Перетворювач частоти SINAMICS V20 в наявності!

news image

Будучи офіційним дистриб’ютором німецького виробника Siemens, ми пропонуємо своїм Клієнтам тільки оригінальне промислове обладнання.

Вся продукція сертифікована в Європі. SINAMICS V20 - надійний перетворювач частоти для базових додатків, створений для керування стандартними асинхронними двигунами від однофазних та трьохфазних мереж.

 

Серія промислових перетворювачів частоти

SINAMICS V20 ідеально підійде в якості оптимального рішення автоматизації індивідуального, чи групового приводу з базовими вимогами до складності технологічного процесу.

SINAMICS V20 має моноблочний формат, вбудовану панель оператора та пропонується в п'яти типорозмірах в діапазоні потужностей від 0,12 до 30 кВт. Також перетворювач може бути обладнаний багаточисельними додатковими опціями, в залежності від технічних вимог.

Особливості:

Простий монтаж

·      настінний або наскрізний монтаж із зовнішньою вентиляцією, обидва варіанти можуть бути розміщені в одному ряду;

·      вбудований гальмівний резистор в ПЧ від 7,5 кВт до 30 кВт.

Просте керування:

·      копіювання та загрузка параметрів без підключення ПЧ до живлення;

·      висока надійність завдяки широкому діапазону напруг, ефективній концепції охолодження та друкованим платам з подвійним лакуванням.

 

Крім того, SINAMICS V20 ідеально відповідає вимогам, коли затрати на проектування і введення в експлуатацію, а також вартість використання, мають залишатися на мінімально можливому рівні.

Сфери застосування:

Роликові та цепні конвеєри, стрічкові транспортери, виробничі машини, компресори, міксери, дробілки, центрофуги, мішалки, а також інші механізми з груповим приводом.

 

Доставляємо по Україні. Наш склад знаходиться у м. Хмельницький та м. Львів.

Замовляйте он-лайн, або звертайтеся за вказаними нижче контактами до менеджерів ТОВ "Топсітісервіс":

 

Іларіон                 (067) 380 99 27

Олицький Віктор (068) 161 02 90

Романюк Василь  (067) 380 77 84

 

 

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку