ПЛК Siemens SIMATIC S7-1200

news image
У нашому асортименті контролерів Siemens SIMATIC завжди знайдеться ПЛК, який якнайкраще відповідатиме Вашим вимогам.
Програмовані логічні контролери Siemens Simatic це ефективний засіб автоматизації всіх галузей промисловості, що об'єднує програмні і апаратні компоненти. Перевагами контролерів Siemens SIMATIC є модульна конструкція, простота обслуговування, наявність функціональних модулів вводу-виводу дискретних і аналогових сигналів, і багатофункціональність, можливість програмування під конкретні завдання і умови.
Контролери часто застосовують в автоматизованих системах управління, таких як:
  • Технологічні установки і машинобудування;
  • Автоматизація машин спеціального призначення;
  • Системи вимірювання та збору даних;
  • Пакувальні машини та лінії;
  • Складське господарство;
  • Будівництво;
  • Насосні станції;
  • Конвеєрне обладнання;
  • Засоби позиціонування і моніторингу, тощо.
Сьогодні, більш детально поговоримо про базовий контролер Simatic S7-1200
 
Контролери Simatic S7-1200 - ідеальний вибір для універсальних рішень в області автоматизації в низькому і середньому діапазоні продуктивності. Вони мають широкий спектр технологічних функцій з інтегрованою системою вводу-виводу, а також компактну модульну конструкцію і можуть бути масштабовані з точки зору їх функціональності.
Контролери здатні працювати в режимі реального часу, вирішувати логічні завдання, можуть використовуватися для побудови відносно простих вузлів локальної автоматики або вузлів комплексних систем автоматичного регулювання і управління переміщенням, виконувати математичну обробку інформації, підтримуючи інтенсивний комунікаційний обмін даними через мережі Industrial Ethernet/PROFINET/PROFIBUS DP, PtP (Point-to-Point), MODBUS RTU,MODBUS TCP і GSM / GPRS з'єднання, канали зв'язкусистем телеуправління.
Програмні контролери S7-1200 мають компактний пластиковий корпус із ступенем захисту IP20, можуть монтуватися на стандартну 35 мм профільну шину DIN або на монтажну плату і працюють в діапазоні температур від 0 до +50 C. Вони здатні обслуговувати від 10 до 284 дискретних та від 2 до 67 аналогових каналів вводу-виводу.
Контролери мають інтегровану ефективну систему діагностики та усунення несправностей, що не потребує додаткового програмування. Відповідно, швидка локалізація помилок з єдиною концепцією відображення - зменшують час введення в експлуатацію та мінімізують час простою.
 
ПЛК Siemens SIMATIC S7-1200 застосовуються в очисних або насосних спорудах, системах пожежної безпеки, для керування кондиціонуванням і освітленням, верстатами в текстильній і металообробної промисловості і для виконання багатьох інших завдань.
Simatic S7-1200, дійсно мають широкі функціональні можливості, відрізняються відносно невисокою вартістю і можуть використовуватися у всіх секторах промислової автоматизації. Скориставшись універсальністю цієї системи Ви точно отримаєте ефективні результати модернізації виробничих потужностей.
 
А, якщо у Вас виникнуть додаткові питання по характеристикам, налаштуванням, інтеграції системи, обов’язково звертайтесь, наші експерти завжди раді допомогти!
+38 068 161 02 90 Віктор - керівник відділу збуту
+38 067 380 99 27 Іларіон - менеджер відділу збуту
 
Компанія #ТопсітіСервіс - офіційний партнер компанії Siemens в Україні. #Сіменком_Інжинірин - системний інтегратор компанії Siemens.
Ефективні інженерні рішення для вашого виробництва тут: https://topsity.com.ua/

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку