ТОВ “ТОПСІТІСЕРВІС” 10 РОКІВ!

news image

Ось вже 10 років ТОВ “ТОПСІТІСЕРВІС”, будучи постачальником електротехнічної продукції, послуг та комплексних техніко-технологічних рішень для промислових комплексів та виробничих ліній, за допомогою інноваційних технологій, втілює в життя рішення для більш гнучкого і швидкого виробництва. Завдяки своєму досвіду в області електрифікації, автоматизації і дигіталізації, ми створюємо довгострокові цінності для майбутніх поколінь.

          За 10 років у компанії змінилося дуже багато. У далекому 2008 році ми почали свою діяльність з електромонтажних робіт і ремонту пристроїв.

          Протягом розвитку ТОВ “ТОПСІТІСЕРВІС” і по мірі впровадження нових проектів, фахівцями компанії освоювались: новітнє обладнання, техніко-економічні рішення, складались порівняльні характеристики надійності і функціональних можливостей. Основними аспектами ставали вимоги до зручності і універсальності в застосуванні, а такі вимоги як значна вібростійкість, великий робочий температурний діапазон, завадостійкість, мінімальні вимоги до напруги мережі – просто необхідні в промислових умовах.

          Перевага у виборі електротехнічної продукції була віддана промислової компанії з 160-річною історією – SIEMENS.

          ТОВ “ТОПСІТІСЕРВІС”, будучи офіційним партнером ДП “Сіменс-Україна”, займається поставками обладнання Siemens, автоматизацією виробничих процесів на підприємствах, заводах, фабриках. Системи, розроблені на базі продукції Siemens, застосовуються в багатьох галузях по всьому світу і є найбільш інноваційними в плані техніко-економічних показників. Техніка Siemens об’єднується з компонентами інших виробників.

          Від автомобільної промисловості до переробки нафти, від фази планування до сервісу – контролери SIMATIC забезпечують ефективну роботу машин і обладнання. Їх можливості і широкий модельний ряд дозволяють проектувати які завгодно системи: від маленьких до надзвичайно складних, від стандартних контролерів до систем ПАЗ і резервованих контролерів. Від програмного забезпечення до програматорів, від окремих модулів вводу/виводу до складних систем – контролери SIMATIC дозволяють вирішити будь-яку задачу.

Ми розвиваємось.

          ТОВ “ТОПСІТІСЕРВІС” на протязі 10 років динамічно розвивається. Маємо свій інженерний штат висококваліфікованих фахівців. Постійно поповнюємо власні склади на території України (м. Хмельницький, м. Львів, м. Київ) для оперативного забезпечення обладнанням. Це дозволяє нам в короткі терміни підібрати необхідне для клієнтів обладнання, надати консультації та виконати роботи по автоматизації технологічних процесів.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку