МОДЕРНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НА СЕКРЕТНОМУ ОБ’ЄКТІ

news image

ТОВ “Топсітісервіс” провело модернізація системи управління на секретному об’єкті.

Перш ніж написати про успішно реалізований проект, ми отримали на це дозвіл. Але фотографії: як ми виконуємо роботи, зовнішній вигляд застарілого і встановленого нового обладнання, нових модернізованих нами систем, які ми завжди робимо – нас попросили не виставляти.

Модернізація системи управління на секретному об’єкті – справа серйозна і вимагає не аби якої кваліфікації і відповідальності. Але ми впоралися з поставленим завданням.

Отже, команда унікальних фахівців, що проходять щорічні стажування в Німеччині, приступила до реалізації проекту модернізації системи управління технологічним процесом на секретному підприємстві харчової промисловості.

Проектом модернізації передбачено:

  1. Проведення аналізу алгоритму роботи застарілого контролера FMC;
  2. Узгодження роботи всіх складових системи, і логіки проходження модернізації технологічного процесу;
  3. Розробка системи візуалізації та контролю технологічним процесом;
  4. Створення основи топології SERVER-CLIENT.

У процесі модернізації проведена заміна морально застарілої системи, побудованої на базі центрального контролера FMC. Причому, технічна підтримка даним виробником завершена.

Професіонали ТОВ “Топсітісервіс” і ПП “Сіменком інжиніринг” здійснили повне відтворення технологічного процесу та основних контурів регулювання. А також рецептури з розширенням функціональних можливостей.

 Нова система, яку ми впровадили, побудована на PLCSIEMENSS7-1500 і системі візуалізації СКАДА SIEMENS WINCC Professional по топології SERVER-CLIENT. З можливістю майбутнього розширення АСУ ТП виробництва і введення додаткових підрозділів підприємства.

Результатом впровадження модернізованої системи АСК стало:

  1. Підвищена надійність системи;
  2. Збільшився час напрацювання до відмови.
  3. Покращено контроль тех. показників;
  4. Підвищилася якість продукції шляхом коректного проходження процесу;
  5. Знизився вплив людського фактора в процесі управління;
  6. Створена система формування звітів і повідомлень;
  7. Ведення діагностики АСУ ТП у вигляді повідомлень і графіків;
  8. Інтеграція обміну даними з МІС 1С.

Масштабним позитивним наслідком виконаних робіт є розроблена цілісна система АСК ТП, яка включає в себе всі інноваційні технології. А також, загальний контроль всіх складових структури, і об’єднання їх в загальну систему управління. Особливо слід зазначити, надійність системи значно підвищена. І що дуже важливо – зменшено людський вплив на тех. процес.

Весь перерахований вище комплекс проведених робіт по модернізація системи управління технологічним процесом, дозволив підприємству харчової промисловості:

– перейти на новий рівень якості,

– підвищити ефективність виробництва,

– економити ресурси підприємства,

– підвищити рівень безпеки,

– наростити виробничі потужності.

Замовник задоволений виконаними ТОВ “Топсітісервіс” масштабними роботами. Наша співпраця триває.

Автоматизація виробництва і контроль технологічних процесів.  Промислові системи автоматизації та контролю технологічних процесів.  Привідна технікаТехніка автоматизації . Технологія безпекиАвтоматизація та безпека будівельНизьковольтна комутаційна апаратура. Перетворювачі частоти. Електродвигуни. Енергорозподіл.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку