МОДЕРНІЗУВАЛИ СИСТЕМА ПОДАЧІ ПАЛИВА

news image

Коли не працює система подачі палива на стенд тестування паливної системи реактивних двигунів – це стає проблемою. Особливо, коли мова йде про підприємство авіаційної промисловості.

Випробування повинні виконуватися на випробувальному стенді, що відтворює робочі характеристики паливної системи.

Подача палива в двигуни повинна вестися з розрахунком, щоб на сто відсотків забезпечити необхідну витрату для кожного режиму експлуатації. При цьому демонструються необхідні показники тиску і температури палива, що подається на вхід двигуна.

Крім того, виконуються перевірки на мінімальну кількість необхідного палива з урахуванням не виробляється залишку і запасу на проведення випробувань, функціонування основних і резервних насосів у всіх режимах експлуатації.

Випробувальний стенд на підприємстві що спеціалізується на ремонті авіаційних двигунів включає в себе систему обладнання для вимірювання всіх необхідних показників. Із-за частих поломок система працювала нестабільно. Не підтримувалися задані технологічні параметри.

Для модернізації система подачі палива командою ТОВ “Топсітісервіс”  спільно з ПП “Сіменком інжиніринг” були виконані роботи:

– проведено аналіз існуючої системи;

– зробили технічні розрахунки по підбору матеріалів, комплектуючих, обладнання для системи;

– здійснено підбір необхідного обладнання;

– провели монтажні роботи і параметрирування сервосистемы на базі Siemens Motor 1PH8 і Siemens Sinamics G120/ CU250S-2;

– виконали пусконалагоджувальні роботи;

– ввели в експлуатацію система подачі палива на стенд тестування паливної системи реактивних двигунів.

В результаті виконаних ТОВ “Топсітісервіс” робіт досягнуто відповідність нормам якісних показників системи. Випробувальний стенд система подачі палива реактивного двигуна працює надійно. Процес роботи повністю контролюється. За рахунок впровадження прогресивних технологій та обладнання виробничий процес значно спрощено і вдосконалено.

Замовник задоволений, а наша команда фахівців задоволена ще більше. Автоматизація виробничих процесів на підприємствах, заводах фабриках – специфіка нашої діяльності.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку