ПІДВИЩИЛИ РІВЕНЬ БЕЗПЕКИ НА ЕЛЕВАТОРНОМУ КОМПЛЕКСІ

news image

Підвищити рівень безпеки на Елеваторному комплексі – таку мету поставив перед собою наш Замовник.

Несвоєчасне технічне обслуговування і, як наслідок, вихід із робочого стану вузлів і механізмів – призводили до зупинки машин і простоїв.

Рівень безпеки на Елеваторному комплексі був низьким. Часті простої не дозволяли цьому підприємству наростити виробничі потужності. Більше того, воно несло зайві витрат часу і ресурсів.

Щоб налагодити продуктивну роботу виробництва, підвищити рівень безпеки на Елеваторному комплексі, потрібно було створити нову автоматизовану систему керівництва з інтеграцією в існуючі вузли. Використати техніку автоматизації Siemens .

Елеватори – найбільш досконалий тип зерносховищ. Вони являють собою комплекс таких основних споруд: робочої будівлі, де розміщене основне технологічне і транспортуюче обладнання, силосних корпусів для зберігання зерна, приймальних і відпускних пристроїв для різних видів транспорту, зерносушарок, цеху (складу) відходів та інших.

Професіонали ТОВ “Топсітісервіс” і ПП “Сіменком інжиніринг” виконали наступні роботи:

– розробили проектне рішення на базі ПЛК Siemens S7-1200 і системи візуалізації WinCC V14; здійснили монтаж щитів управління;
– затвердили технічне завдання; – написали програму логіки роботи на базі ПЛК Siemens S7-1200 і системи візуалізації WinCC;
– провели монтаж кабельних трас; – виконали підключення та інтеграцію системи термометрії;
– зробили прокладання кабельної продукції; – провели пусконалагоджувальні роботи;
– підключили і провели перевірку всіх елементів; – вчинили введення в експлуатацію автоматизованої системи контролю Елеваторного комплексу.

В результаті виконаних робіт, Замовник отримав комплексне рішення автоматизації Елеваторного комплексу.

Застаріле обладнання замінили новим. Скоротилася частка ручної праці. Значно зменшився людський вплив на процес виробництва. Це, в першу чергу, призвело до якісної і надійної роботи устаткування. Підвищений рівень безпеки на Елеваторному комплексі.

У Замовника нарешті з’явилася можливість дистанційно здійснювати контроль і виконувати діагностику всієї системи в цілому та окремих її вузлів. Це дало можливість своєчасно проводити технічне обслуговування елементів системи. Що в свою чергу вберегло підприємство від простоїв на виробництві.

Елеваторний комплекс тепер може бачити статистику продуктивності виробництва. Як наслідок автоматизації виробництва, Елеваторний комплекс налагодив продуктивну роботу виробництва. Підвищилася ефективність виробництва в цілому.

Автоматизація виробництва і контроль технологічних процесів.  Привідна технікаТехніка автоматизації . Технологія безпеки. Автоматизація та безпека будівельНизьковольтна комутаційна апаратура. Перетворювачі частоти. Електродвигуни.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку