ТОПСІТІСЕРВІС РЕАЛІЗУВАВ ПЕРШУ ЧАСТИНУ ЗНАЧНОГО ПРОЕКТУ

news image

ТОВ “Топсітісервіс” спільно з ПП “Сіменком інжиніринг” успішно реалізували першу частину значного проекту для підприємства одного з провідних виробників рослинної олії в Україні.

Унікальна кваліфікація наших фахівців, які регулярно проходять європейське інноваційне навчання, дозволяє нашій компанії братися за здійснення грандіозних проектів.

Значний проект, за який взялася команда професіоналів компанії, складається з декількох частин і передбачає послідовність виконання.

 Перша частина проекту пов’язана зі складом зберігання і подальшого транспортування біопалива. І включає в себе автоматизацію транспортної галереї і силосів SYMAGA зберігання лушпиння соняшника і палетованої гранульованої лушпиння.

В результаті проведених робіт, у нашого Замовника з’явилася можливість складування і повного автоматичного управління і контролю подальшого використання продукту. І тепер розрахована продуктивність комплексу. Вона становить 18 360 м3.

Для автоматизації об’єкта комплексно нами застосовані продукти німецької компанії Siemens, що відрізняються надійністю і високою якістю.

Автоматизація виробництва і контроль технологічних процесів.  Промислові системи автоматизації та контролю технологічних процесів.  Привідна технікаТехніка автоматизації . Технологія безпекиАвтоматизація та безпека будівельНизьковольтна комутаційна апаратура. Перетворювачі частоти. Електродвигуни. Енергорозподіл.

Автор:

Поділитися:

кнопка зв'язку