ТОПСІТІСЕРВІС НА КОНФЕРЕНЦІЇ SIEMENS

news image

12 жовтня 2018 р. представники ТОВ “Топсітісервіс взяли участь у конференції Siemens Make Digitalization Happen.

Конференція об’єднала інтелектуальну еліту провідних підприємств України, що займаються впровадженням інноваційних та інтегрованих технологій. Продукти майбутнього, системи, рішення та послуги призначені для всього життєвого циклу і всіх галузей промисловості.

В рамках програми проходили слухання за темами: Digitalization works – References, e-Motors, лабораторія симуляції біопроцесів Living Lab. Особливо цікавими були доповіді фахівців Siemens по цифровому двійникові для машинобудування і віртуальної пусконаладки, а також по цифровій підстанції 4.0 і цифровізації у виробництві електричних шаф.

На конференції Siemens пізнавальною була інформація щодо проектування ВІМ технологій, моніторинг і диспетчиризация на базі Scada WINCC OA SIEMENS. Ще йшлося про дуже важливі та актуальні теми сучасності-енергоефективністіьта кібербезпеку. Справила враження презентація “Ефективний зерновий термінал”.

В ході конференції приємно було зустрітися з колегами і обмінятися досвідом та ідеями розвитку в області автоматизації виробництва.

Автор:

Поделиться:

кнопка связи