ТОПСІТІСЕРВІС НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ

news image

На IX Міжнародній виставці обладнання та технологій фармацевтичної промисловості побував представник ТОВ “Топсітісервіс” Віктор Лосюк. У виставці, яка проходила з 17 по19 жовтня 2018 р., взяло участь 8 країн.

В рамках заходу були запропоновані інтелектуальні рішення Siemens для інтелектуального біовиробництва. А іменно, Simatic Sipat Analytical Technology. Дані рішення дозволяють фармацевтам ефективно і гнучко документувати і контролювати свої виробничі процеси. Адже сьогодні багато фармацевтичних компаній планують переглядати свої процеси. Нинішній час вимагає виробляти ліки більш швидко і продуктивно, ніж раніше. І допоможе в цьому цифровізація.

Використання інтегрованої розробки скорочує час виходу на ринок, тому що надається всеосяжне рішення для безперервного управління даними. Причому від розробки до експлуатації підприємства. Юридичні зобов’язання буде легше дотримати. Адже під час проектування і розробки за даними планування, вже автоматично всі документи будуть згенеровані.

Для скорочення часу, необхідного для обов’язкового для фармацевтичної промисловості повного документування процесів, пропонується електронний документообіг. Цілісність даних і безпека є передумовою цифровізації.

Ще на IX Міжнародній виставці обладнання і технологій фармацевтичної промисловості йшлося про використання інноваційних концепцій сервісу. Ці концепції здатні забезпечити безперебійну роботу виробництв на протязі всього життєвого циклу.

Автор:

Поделиться:

кнопка связи