Оборудование Siemens в наличии на нашем складе. Для материально-технического обеспечения предприятия

news image

Компанія Топсітісервіс є офіційним партнером SIEMENS і пропонує широку дистриб’юторську гамму продукції департаменту
Siemens “Автоматизація промисловості, безперервні процеси та приводи” з власного складу в Хмельницькому.

Ми сформували його під потреби департаментів матеріально-технічного постачання промислових підприємств, що відповідають за безперебійну роботу виробничого устаткування, а також що забезпечують його ремонт та модернізацію :

– програмовані контролери S7 – 1500

Інноваційні програмовані SIEMENS КОНТРОЛЕРИ S7 – 1500 можуть використовуватися в усіх галузях, де традиційно знаходять застосування програмовані контролери S7 – 300 і S7 – 400.

Поліпшена продуктивність системи, вбудована підтримка стандартних функцій управління переміщенням, обмін даними через PROFINET в режимі IRT (Isochronous RealTime), мовні розширення пакету STEP 7, а також підтримка перевірених часом функцій S7 – 300/ S7 400 гарантують отримання безперечних переваг від використання нового контролера.

– асинхронні трифазні електродвигуни Siemens

Загальнопромислові асинхронні ЕЛЕКТРОДВИГУНИ SIEMENS мають широкий ряд потужностей 0,06 – 1000 кВт з висотою осі обертання 56-450 мм, в алюмінієвому або чавунному корпусі. Така технічна і конструктивна різноманітність електродвигунів представленого виробника сприяє їх застосуванню в промисловості, енергетиці і комунальному господарстві.

– Частотні перетворювачі SINAMICS V20

Універсальний і компактний частотний перетворювач SINAMICS V20 від SIEMENS застосовується для вирішення завдань управління, регулювання і оптимізації роботи таких установок як насоси, вентилятори, компресори, стрічкові транспортери, конвеєри і т.д.

– пускорегулююча апаратура SIRIUS

Сімейство Siemens SIRIUS представлене системою силових автоматів, контакторів, реле захисту від перевантажень і реле часу.
Застосування цих видів продукції можливе як окремо один від одного, так і в створенні пускових комбінацій.

Siemens SIRIUS використовується в низьковольтних розподільчих установках для комутації і захисту споживачів (як правило, електродвигунів). Усі апарати, що входять до складу сімейства, адаптовані один відносно одного з точки зору механіки, електрики і дизайну.

– панелі оператора SIMATIC HMI

Панелі операторів серії SIMATIC Basic Panel можуть використовуватися для вирішення завдань оперативного управління і моніторингу на рівні виробничих машин і установок в усіх областях промислового виробництва, а також в системах автоматизації будівель.

– блоки живлення SIEMENS SITOP

Блоки живлення SIEMENS SITOP POWER є важливими компонентами для забезпечення безпеки, збільшення терміну служби і економічності роботи електронних компонентів систем автоматизації.

Вони знаходять застосування:
– в машинобудуванні;
– в технологічних установках;
– в автомобільній промисловості;
– в громадських будівлях і т.д.

Блоки живлення SITOP power забезпечують якісну стабілізацію і фільтрацію вихідної напруги, захищають навантаження від перенапружень, перевантажень і коротких замикань.
Навіть при сильних коливаннях вхідної напруги, блоки живлення SIEMENS SITOP power гарантують формування безперервної і стійкої вихідної напруги, компенсуючи обурення живлячої мережі, перенапруження і перешкоди. Тому термін служби і експлуатаційна надійністьпідключеного устаткування істотно збільшується.

– КІП (контрольно-вимірювальні прилади SIEMENS)

Перетворювач тиску вимірювальний SITRANS P COMPACT

Сімейство вимірювальних перетворювачів SITRANS P SIEMENS служить для виміру надмірного (відносного), абсолютного і диференціального тиску, а також для виміру рівня гідростатичним методом.

Полегшити вибір продукції Siemens вам допоможе наш каталог на сайті: по найменуванню, по потрібному розділу класифікатора та за ключовими параметрами продукту.

Автор:

Поделиться:

кнопка связи