News

Engineering services

12.03.2020

Для одного з провідних заводів дитячого харчування в Україні , ПП “Сіменком інжиніринг” у співпраці з ТОВ “Топсітісервіс” успішно реалізовали масштабний проект: "Автоматизована система управління очисними спорудами".

Engineering services

05.02.2020

Brand new equipment, minimized human intervention in the process. This not only facilitates the work of workers, but also affects the quality of the product.

Engineering services

27.12.2019

Команда "Топсітісервіс", разом з нашою інжиніринговою компанією "Сіменком Інжиніринг" здійснила модернізацію пакувальної лінії на одному з пивних заводів України.

Engineering services

12.09.2019

Коли необхідно ефективно реалізувати завдання автоматизації в низькому і середньому діапазоні складності, то кращим вибором стане базовий контролер Siemens Simatic S7-1200. Даний пристрій володіє широким спектром технологічних функцій і інтегрованими входами і виходами, а також особливо компактним дизайном. Область використання Siemens Simatic S7-1200 Програмований контролер Siemens Simatic S7-1200 є ефективним рішенням для ряду задач автоматичного регулювання та керування переміщенням.

Engineering services

12.09.2019

Ще одним клієнтом компанії ТОВ “Топсітісервіс” стала компанія, яка займається виготовленням туалетного паперу. У цього замовника виникла потреба у впровадженні автоматизованої системи керування технологічним процесом на виробництві. Тому, спеціалісти ТОВ “Топсітісервіс” спільно із ПП “Сіменком інжиніринг” та з підтримкою італійських інженерів фірми ST-Macchine взялися за виконання поставленої задачі.

Engineering services

12.09.2019

Збільшити ефективність лінії безперервного флексодруку на рулонах паперу – новий проект, реалізацією якого зайнявся колектив фахівців ТОВ “Топсітісервіс” та ПП “Сіменком інжиніринг”. Вже понад 10 років компанія ТОВ “Топсітісервіс” та ПП “Сіменком інжиніринг” співпрацює з провідними виробниками поліграфічної продукції в Україні. Фахівці компанії добре знайомі з особливостями технологічного процесу поліграфічних підприємств, з вимогами та стандартами, які пред’являються до функціоналу АСУ ТП. Тому, автоматизація лінії безперервного флексодруку на рулонах паперу була для компанії досить цікавим проектом.

Engineering services

12.09.2019

Автоматизувати роботу твердопаливного котла зі згорянням вугілля в киплячому слої – з таким завданням замовники звернулися у компанію ТОВ “Топсітісервіс”. Підтримка тепла з використанням твердопаливного котла на підприємстві – це величезні витрати сил, часу та коштів. Адже такі агрегати вимагають постійної присутності обслуговуючого персоналу, який би займався завантаженням палива, чисткою зольника, контролюванням температури й тиску, розпалом та ручним регулюванням потужності котла.

Engineering services

12.09.2019

Компанією “Топсітісервіс” був виконаний масштабний проект модернізації автоматизованої системи керування технологічним процесом очисних споруд. Важливими умовами реконструкції існуючих каналізаційних очисних споруд водоочищення є оптимізація капітальних витрат і забезпечення ефективної роботи всіх технологічних ділянок. Тому, перед тим як приступити до реалізації проекту, спеціалістами ТОВ “Топсітісервіс” було проведене комплексне обстеження встановленого обладнання та локальних систем управління. На основі проведеного аналізу був сформований висновок про їх технічний стан та надані рекомендації по необхідним видам робіт, які враховували умови експлуатації об’єкта і включали вирішення усіх виявлених проблем.

Engineering services

12.09.2019

ТОВ “Топсітісервіс” спільно із ПП “Сіменком інжиніринг”, завдяки унікальній кваліфікації своїх спеціалістів та професіоналізму колег з Чехії та Німеччини, змогли успішно реалізувати проект модернізації по проведенню пусконалагоджувальних робіт автоматичної лінії ламінування на виробництві ДСП.

Engineering services

12.09.2019

Продовжуючи співпрацю з клієнтом, ТОВ “Топсітісервіс” реалізувало другий етап масштабного проекту – модернізацію АСК пакувальної лінії. Замовник – підприємство харчової промисловості. Перший етап робіт фахівці нашої компанії виконали в листопаді 2016 року. З тих пір пройшло достатньо часу.

Call back