СПІВРОБІТНИКИ ТОПСІТІСЕРВІС ПІДВИЩУЮТЬ КВАЛІФІКАЦІЮ В SIEMENS

news image

Щороку, кілька разів на рік, ТОВ “Топсітісервіс” направляє своїх співробітників в Siemens, де вони підвищують кваліфікацію.

Цього разу на курси підвищення кваліфікації в Siemens їздили наші молоді перспективні фахівці: інженер КВПіА Іван Волошин, інженери з автоматизації виробничих процесів Роман Кугівчак і Богдан Ступницький.

Співробітники ТОВ “Топсітісервіс” постійно підвишуюсь кваліфікацію і на цей раз дізналися про інновації в області автоматизації виробництва. Отримані знання планують застосовувати у виробничій діяльності компанії.

Так, в Logo була додана нова функція “Веб інтерфейс”, до якої можна підключитися за допомогою кабелю або через WiFi. Зміни, що сталися в законодавчій сфері Укрчастотнагляду, дозволяють німецькому концерну Siemens без труднощів здійснювати поставки GPRS-модулів на Україну.

Представлений новий контролер S7 1500T зазнав внутрішні зміни, хоча зовні виглядає як звичайна серія 1500.

До частотнику V20 показали WiFi-модель, і тепер з телефону або комп’ютера можливо до нього підключитися і змінити конфігурацію.

– Отримати інформацію про новинки Siemens для мене було корисно. Адже я ці знання тепер можу використовувати у вирішенні певних завдань. Коли я підбираю необхідне устаткування для вирішення проблеми клієнта, тепер буду знати що є ще варіанти з іншими параметрами і можливостями. У кожній конкретній ситуації я аналізую варіанти застосування обладнання для рішення поставленого завдання, – розповідає Іван Волошин, талановитий інженер КВПіА.

Новий частотний перетворювач Sinamics G120X може бути використаний на заміну G120.

Представлені нові пристрої плавного пуску 3RW55 і 3RW52. У стандартній версії немає панелі оператора і регулювання здійснюється за допомогою резисторів. Можна розставляти час протягом якого двигун виходить на свою задану роботу. У розширеній версії разом з панеллю оператора, діапазон потужностей становить від 5 КВт до 1200 КВт, а в стандартній – від 5,5 КВт до 560 КВт. У цих двох нових пристроях, в порівнянні зі старими, управління проводиться за трьома фазами.

– Мені було цікаво дізнатися про нововведення в сфері пускокомутуючої апаратури і КВП, тому що моя професійна діяльність пов’язана з цими сферами, – повідомив тямущий інженер з автоматизації Роман Кугівчак.

У програмі TIA 15.1 оновили бібліотеку, додали кілька функцій, оптимізували.

– Я люблю вчитися, люблю дізнаватися нове і потім застосовувати отримані знання на практиці. Особливо для мене була цінною інформація про новинки в сфері програмування, – каже кмітливий інженер з автоматизації Богдан Ступницький.

Постійне вивчення і використання новинок для автоматизації виробництва, дозволяє ТОВ “Топсітісервіс”  ось вже одинадцятий рік пропонувати своїм клієнтам найкращі рішення. Сильна інженерна команда нашого підприємства реалізує масштабні проекти на підприємствах будь промисловості.

Автор:

Поделиться:

кнопка связи